• Advanced

  Etsi lippuja

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Juventus vs Genoa

Tietoja Juventus vs Genoa jalkapallolipuista

Lue nämä huomautukset ja tiedot ennen Juventus vs Genoa -lippujen ostoa:
 

 

 • Tapahtumapäivämäärä- ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä Football Ticket Netiin vaan tapahtuman järjestäjään - suosittelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan sekä tekemään tarvittavat järjestelyt, jotta pääset uuteen aikaan tai paikkaan siirrettyyn tapahtumaan. Pahoittelemme, mutta siirretyistä otteluista maksettuja rahoja ei voida hyvittää  - liput ovat voimassa uutena päivämääränä ja aikana.

   
 • Football Ticket Netin käyttämät kategoriat eivät aina ole samat kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäislippuja ostettaessa liput on taattu vierekkäisiksi - jos toivot useamman kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme pyyntösi. 
   
 • Football Ticket Net on jälkimarkkinalippujen jälleenmyyjä, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti saataviin jalkapallolippuihin, Football Ticket Net ei ole yhteistyössä, ei työskentele, eikä ole liittynyt millään tavoin mihinkään viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipunmyyjään. Suurin osa lipuistamme myydään niiden nimellisarvon ylittävään hintaan, joka määräytyy kysynnän ja saatavuuden mukaan, mikä edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että lippuun merkitty hinta ei ole sama kuin myyntihintamme.

   
 • Kaikki maksetut tilaukset ovat lopullisia ja taattuja. Valitettavasti lippuja ei voi perua. Huomaa, että tilaustasi hyväksyttäessä me vahvistamme hankkijoiltamme tai myyjiltä lippusi.

   
 • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua turvallisella ja varmalla tavalla. Liput toimitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja useimmiten liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelupäivän aamuna.

   
 • Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja saat liput käteesi ennen ottelun alkua. Toimitustapamme (ottelusta riippuen) ovat seuraavat: rekisteröity posti, toimitus hotellin vastaanottoon tai portinvartijalle, noutopaikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun hankkijoistamme tai yksityisistä myyjistä) tai e-lippu (lähetetään sähköpostitse). 
   
 • Football Ticket Net  suosittelee, että yrität hankkia liput suoraan järjestäjältä, ennen kuin ostat lippusi meiltä - jos lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai lippuja on saatavilla vain jäsenille (vaikeasti saatavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka, josta voit ostaa liput turvallisesti ja varmasti. 

Lisää Juventus otteluja

VS

Juventus vs Parma

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
21/04/21 Wed 20:45

VS

Fiorentina vs Juventus

Italian Serie A Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy
25/04/21 Sun 15:00
Not On Sale

VS

Udinese vs Juventus

Italian Serie A Dacia Arena, Udine, Italy
02/05/21 Sun 18:00
Not On Sale

VS

Juventus vs AC Milan

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
09/05/21 Sun 20:45

VS

US Sassuolo vs Juventus

Italian Serie A MAPEI Stadium - Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy
12/05/21 Wed 21:00
Not On Sale

Katso kaikki Juventus ottelut

Lisää Genoa otteluja

VS

Genoa vs Benevento

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
21/04/21 Wed 20:45
Not On Sale

VS

Genoa vs Spezia Calcio

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
25/04/2021 Sun. TBA
Not On Sale

VS

SS Lazio vs Genoa

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
02/05/21 Sun 12:30
Not On Sale

VS

Genoa vs US Sassuolo

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
09/05/21 Sun 15:00
Not On Sale

VS

Bologna vs Genoa

Italian Serie A Stadio Renato Dall Ara, Bologna, Italy
12/05/21 Wed 21:00
Not On Sale

Katso kaikki Genoa ottelut

Soita minulle takaisin
Soitamme sinulle maksutta

Pyyntösi on jätetty onnistuneesti

Close Popup

Asiakaspalvelu / Myyntiajat

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse